“Waar plezier maken het

        belangrijkste is”

“Waar plezier maken het belangrijkste is”

Hoe werkt het in de praktijk? “Kikker in een notendop”

 

Mini BSO Kikker biedt buitenschoolse, voorschoolse en hele dagen opvang vanaf 7.00 tot 18.30 uur tijdens de schoolvakanties en studiedagen van de leerkrachten.

Tijdens deze dagen eten we een warme maaltijd tussen de middag. De kinderen stellen zelf het menu samen, maken een boodschappenlijstje en gezamenlijk doen we dan de boodschappen.

 

“Incidentele, tijdelijke opvang

of alleen opvang tijdens de

schoolvakanties is in overleg mogelijk” 

 

Omdat de schooldag al lang is en ik de reistijd wil beperken, haal ik alleen kinderen op van de scholen in de Goudse binnenstad: St. Aloysiusschool & Casimirschool. De kinderen kunnen kiezen of zij plaats nemen in de bakfiets of dat ze liever lopen. De oudere kinderen zijn meestal op hun eigen fiets.

 

“Ophalen van een andere school?

Ik bespreek graag de opties en

mogelijkheden”

 

Tijdens de zomervakantie is Mini BSO Kikker drie weken gesloten. Deze periode wordt medio februari van elk jaar aan de ouders bekend gemaakt, zodat er voldoende tijd is om voor deze weken een alternatief te regelen.

De kosten bedragen € 5,75 per uur. Dat is inclusief uitstapjes, consumpties, eten etc. Het is exclusief de kosten voor het gastouderbureau (fiscaal aftrekbaar).

Mini BSO Kikker is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen en is verbonden aan twee gastouderbureaus. Hierdoor kan er aanspraak worden gemaakt op de kinderopvangtoeslag.

 

Bezoek ons op Facebook!
De Facebookpagina van Mini BSO Kikker is de ideale plek voor een sfeerimpressie. Deze geeft een duidelijke indruk van de woonkamer en van de activiteiten die we ondernemen. Daar zijn ook onze nieuwsberichten te vinden.

Vanzelfsprekend zijn de foto’s pas geplaatst na uitdrukkelijke toestemming van de ouders.

Contactinformatie

Mini BSO Kikker

Lage Gouwe 58

2801LH Gouda

06-13195553

minibsokikker@hotmail.nl

©2011-2018 Mini BSO Kikker